شرکت دانش بنیان

یکی از مهمترین پیشران‌های توسعه در هر جامعه‌ای، انجام پژوهش‌های کاربردی در زمینه‌های مورد نیاز آن جامعه است.

اگر هر بنگاه، سازمان و یا کسب و کار مزیت‌های خود را در حوزه‌ نوآوری و فناوری‌های جدید قرار بدهد، امکان موفقیت آن نهاد در زمینه‌ اقتصادی مدنظر افزون خواهد شد.

پژوهش‌های کاربردی متکی بر دانش روز می‌تواند شکل‌دهنده‌ اقتصادی متکی بر دانش باشد. امروزه اقتصاد دانش‌بنیان به عنوان یکی از شاخصه‌های پیشرفت و توسعه، محصول اندیشه و فرهنگ مبتنی بر اصالت دانش و فناوری کاربردی در راستای حل مسائل و نیازهای جامعه است.

دانش­ بنیان بودن یک فرهنگ است که باید در هر سازمان به ­ویژه کسب و کارهای نوپا و حتی باسابقه به عنوان عامل اصلی پیشرفت مدنظر قرار بگیرد.

شرکت‌ها و کسب و کارهای دانش‌محور، علاوه بر داشتن مزیت‌های رقابتی به عنوان عوامل اصلی اقتصاد دانش‌بنیان مطرح می‌شوند.

اقتصاد دانش­ بنیان براساس تولید، توزیع و کاربرد دانش و اطلاعات شکل می‌گیرد. لذا سرمایه‌گذاری در زمینه‌ دانش، فناوری‌ها و روش‌های نوین، یکی از مأموریت‌های اساسی آن است. اقتصاد دانش بنیان، اقتصادی نیست که در آن صرفاً از فناوری‌های سطح بالا استفاده شود، بلکه اقتصادی است که در آن تمامی کسب و کار‌ها و صنایع به فراخور نیاز خود، از توزیع و کاربرد دانش در پیشبرد اهداف خود بهره می‌برند.

بسیاری از دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی-پژوهشی در سطح دنیا، برنامه‌های ویژه‌ای جهت ارتباط بدنه دانشگاه با جامعه و صنعت دارند تا بر مبنای این طرح‌ها بتوانند آموزش‌های خود را با سطح خواست‌ها و نیازهای جامعه متناسب سازند. یکی از این برنامه‌ها حضور پر رنگ اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها در قالب شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق است.

این برنامه علاوه بر ارتقای سطح آموزش‌های دانشگاهی به نزدیکی فضای آکادمیک به فضای واقعی جامعه و نیازهای آن می‌انجامد. اساتید و دانش‌آموختگان دانشگاه با تکیه بر دانش و فناورهای نوین سعی می‌کنند نیازهای جامعه و صنعت را مطالعه و راهکارهای علمی را محقق سازند. امروزه بسیاری از شرکت‌های دانش‌بنیان تحت نظارت علمی استادان و فارغ‌التحصیلان تحصیلات تکمیلی دانشگاهی به فعالیت اقتصادی در زمینه‌های مورد نیاز جامعه در سطوح داخلی و بین‌المللی می‌پردازند.

شرکت پرسیس جهان نگاره با نام تجاری پرسیس آرت با هدف کاربردی کردن دانش تخصصی در حوزه‌ی هنرهای سنتی، صنایع دستی و گردشگری در راستای حل مسائل و رفع نیازهای جامعه، توسط جمعی از پژوهشگران و اساتید دانشگاه‌های معتبر ایران در زمینه‌ صنایع خلاق تأسیس شده است و با بیش از یک دهه فعالیت در زمینه‌های مختلف اقتصاد دانش‌بنیان در حوزه‌ صنایع خلاق، به یک مرکز فعال در زمینه‌ پژوهش و مشاوره بدل شده است. تیم پژوهشی و مشاوره‌‌ای این شرکت آمادگی دارد که تجارب علمی، پژوهشی و اقتصادی خود را در قالب پروژه‌های مشترک، سفارشی و مشاوره‌ای در اختیار بنگاه‌ها و کسب و کارهای نوین در حوزه‌ صنایع خلاق (هنر، صنایع دستی و گردشگری) در سطوح ملی و بین‌المللی قرار بدهد.

مهمترین خدمات پژوهشی و مشاوره‌ای پرسیس آرت به شرح زیر است:

  • ارائه مشاوره­های تخصصی مبتنی بر دانش کاربردی و نوآوری به صاحبان ایده، صاحبان کسب و کار، کارآفرینان و متقاضیان ایجاد بنگاه­های اقتصادی
  • امکان سنجی و ظرفیت‌شناسی کسب و کارهای مرتبط با صنایع خلاق
  • عارضه­یابی و آسیب‌شناسی کسب و کارهای تولیدی، بازرگانی و تجاری در حوزه صنایع دستی و گردشگری
  • تهیه طرح توجیهی فنی و اقتصادی (امکان‌سنجی FS) برای دریافت مجوزهای رسمی و تسهیلات بانکی
  • تهیه طرح کسب و کار (Business Plan) و مدل کسب و کار (Business Model)
  • تولید و تحلیل محتوای مرتبط با نیازهای مشتریان و تبلیغات شبکه‌های مجازی

 

  • گردآوری و تحلیل کمّی و کیفی داده­های آماری در کلیه حوزه ­ها با نرم­ افزارهای تخصصی شامل Maxqda، Nvivo، SPSS،  SPSS Modeler، PLS، AMOS، Minitab و …
  • تحلیل کمّی داده­های آماری با زبان­های برنامه ­نویسی تخصصی شامل R، Python ، Matlab و …
  •  
  • اجرای پروژه‌های تحقیقاتی سفارشی از طرف سازمان‌های دولتی، خصوصی و اشخاص حقیقی
  • ارائه مشاوره به منظور جذب فناوری­های نوین، به­کارگیری تکنولوژی­های مدرن و افزایش دانش فنی بنگاه­های اقتصادی
  • ارائه خدمات مشاوره آموزشی، برنامه ­ریزی و مدیریتی به کسب و کارها
  • ارائه مشاوره در افزایش بهره­ وری و مدیریت جامع کیفیت به کسب و کارها
  • ارائه خدمات بازرگانی، صادرات و بین­ المللی سازی کالا و خدمات